Szép napot mindenkinek!

2014.04.04 07:18

Szép napot mindenkinek!

 
Reménykedjünk abban,hogy nem áprilisi tréfáról van szó.
Ma ügyes-bajos dolgaim intézése közben,míg a falu aszfaltját(ami jobb is lehetne-de azért ne legyek elégedetlen)koptattam ,2db azaz KETTŐ rendőrségi személyautóval találkoztam. 1 helyen,benne 4 takaros rendőr legénnyel.
 Furdalt a tulajdonságom (kíváncsiság),hát kérdem:Jó napot urak,mi a történet,hogy ilyen "sokan" vannak itt?Erre kapom a választ:Kiemelten veszélyeztetett falunak lett minősítve a településünk.Jó,jó,de akkor miért ilyen "kevesen" vannak-így én.
Azt már nem tudták megmondani,hogy ki a felelőse az intézkedésnek,de ígérték ezentúl mindig 2 járőr kocsi lesz a faluban. Söt a múlt héten találkoztam gyalogos rendőr járőr párossal is.
Hazafelé menet betértem a Polgármesteri Hivatalba tudakozódni korelnökünk-Bukta Máriától ,hogy kinek köszönhetjük a fokozott rendőri jelenlétet.Szimpatikus,korrekt választ kaptam: Feltehetöen a többszöri levélváltás -ami az aljegyző és a korelnök keze munkáját dícséri - és a közelmúlt eseményei hatására döntöttek így a felettes szervek.
Sajnálatos,hogy megtörténtek a betörések,volt rablás is,de azt el K E L L ismerni amióta a jelenlegi vezetés tevékenykedik történnek észrevehető,pozitív dolgok is.CSAK ÍGY TOVÁBB (és mintha a kisdobosok köszönnének) ELŐRE.
 
Minden jót kívánok, Enev László aki egy 3 éves újszülött ebben a faluban.